Концерт “Родинних ансамблів та виступи талановитих учнів”

Музична школа №1 ім. В. Барвінського щедра на проведення різноманітних концертів.

Як з нетерпінням всі чекають приходу весни, так і з хвилюванням учні та батьки чекають особливого концерту, адже поряд з учнями виступають їхні мами, татусі, тітки, а ще братики та сестрички грають в ансамблі («ансамбль» – в перекладі з французької мови означає «разом»).

І от в перший день весни в залі запановує тепла родинна атмосфера, на яку настроює присутніх постійна ведуча цих традиційних концертів  – викладач музично-теоретичних дисциплін Чайківська Оксана Володимирівна.

Музичне свято розпочинає сім’я Козири – мама Оксана та двоє синів Остап та Артем. Далі глядачі слухають виступ сестер Тхорик Софії та Лілі, тріо «Елегія» сестер Щепановські Емілія, Евніка, Євгенія, які не перший раз виступають.

А сестри Ваврух Софія і Мар’яна свій виступ присвятили своїй бабусі, яка працювала в нашій школі, а ще сестрички Ратушняк Даринка та Христинка –та Тереза і Марія Щиренко виступали разом вперше.

З захопленням всі присутні зустріли авторські пісні Лупійчук Ірини «Україна-велика рідня» та Лисюк Юлії «Пісня про батьків», також дивувались швидкістю збирання кубика-рубика ученицею Лебезун Настею.

Цікаво було слухати як виступають брати Ваврух Максим та Загричук Ігор, сестри Анна Антонишин та Настя Брижська, брат і сестричка Назар і Софія Дубінські, Віталій та Аліна Тимофеєвич. А Лещук Станіслав та Губіцький Владислав підготували музичні номери з своїми тітками-піаністами. На завершення – чудово виступали сім’ї Більчак, Марущак, Пастух, Католи та Сольських.

Глядачі мали можливість ще й посміятись над дотепними запитаннями ведучої та кумедними відповідями виконавців.

Вся ця невимушена та домашня атмосфера надовго запам’ятається присутнім.

Велика подяка усім викладачам, які не шкодували своїх зусиль для проведення такого неповторного концерту:

Вольвін Т.О., Ласійчук В.І., Семчишин Н.М., Плахцінська Н.В., Томин І.Б., Москалик Г.М., Даниленко Л.Д., Козира О.С., Попик І.О., Гуглевич Н.Ф., Гайда Б.А., Дунець О. С.,  Кушнір С.В. Марущак Н. І., Маліновська А.В., Баранніков Д.Л., Татарінцев О.І., Загричук Р.Р., Кондира С.І., Радецький С. Є.

Такі концерти, які проводяться вже більше десяти років, мають велике виховне значення, сприяють розвитку талантів учнів, здружують родини та наповнюють весняним подихом наші душі.