КОХАННЯ – ЦЕ…

Днями у залі нашої школи відбулась цікава музична імпреза, присвячена дню закоханих. Авторство ідеї належить викладачу фортепіанного відділу Олені Жуковій, яка постійно вишукує нові виконавські форми, створює оригінальні музичні колективи. Вона робить цікаві аранжування більшості музичних номерів.

Імпреза мала назву «Кохання – це…». Її ведуча, автор текстових імпровізацій, Олена Плахцінська у віршованій та діалоговій формі, спілкуючись з глядачами, намагалась  знайти спільне визначення коханню. Цікаві були відповіді, як наймолодших, так і старших відвідувачів концерту. Для когось кохання – це політ, у когось – це довіра, комусь – сонце, дощ, весна, або турбота, взаємосимпатія.

Виконанням музичних творів, артисти вносили свої доповнення у спільні визначення кохання:

це – спів, коли душа співає (вокальний ансамбль «Квітка Войс», кер. І. Черноус, конц. І.Томин);

це – джаз (фортепіанний дует М. Сікало – О. Плахцінська, ударні інструменти – І. Марущак, «Босса нова»);

це – забуття (М. Кормило, Н. Мидло, А. Тимків  «Облівіон»);

це – жартівливий дикселент (кер. Р. Самарик «Тігуана таксі»);

це – пристрасть (ансамбль у 8 рук О. Ясінська, Г. Москалик А., Німащук, І. Томин «Танго» аранж. І. Томин), («Tango Bando» О. Жукова, О. Дунець);

це – «Той, хто мені потрібен» (Н. Мидло, О. Токарська, Т. Вольвін, О. Жукова);

це – прийняття неминучого (Танго «Тo ostatnią niedzielę» польського композитора піаніста Єжи Петерсбурського, Н. Крохіна, О. Жукова, А. Тимків, А. Дровалюк).

Загалом, захід видався досить цікавим, приємним та оригінальним. Виконавці здивували, захопили, полонили, закохали в себе…

Отож з нетерпінням очікуємо нових музичних зустрічей у стінах нашого закладу.