АРТ ДИФУЗІЯ

АРТ ДИФУЗІЯ
30.01.2019 року в залі ТМШ №1 ім. В.Барвінського відбулась Арт дифузія (процес взаємопроникнення, поширення, розтікання).
Так музика розтікалась, поширювалась, заповнюючи собою весь простір нашого закладу; проникала в серця присутніх запрошених гостей. А це були мистецькі колективи міста: муніципальний “Оркестра Волі», Галицький муніципальний камерний оркестр, викладачі ТМШ №2 ім. М.Вербицького, художньої школи, муз. пед. факультету ТДМУ ім. В.Гнатюка.
Зі сцени викладачі фортепіанного відділу нашої школи (Оксана Ясінська, Галина Москалик, Анастасія Німащук, Ірина Томин), дарували незабутні миті спілкування з прекрасним. Звучали популярні твори А.Дворжака, А. П’яццоли та ін. у професійному виконанні фортепіанного ансамблю в 4,6 та 8 рук. Чудові мелодії проникали в серця глядачів і робили свою магію.
Організатором та ініціатором даного проекту виступив начальник управління культури, заслужений діяч мистецтв України – Олександр Смик.
Відкриваючи вечір, він зазначив, що символічно стартує дана ініціатива саме в стінах нашої музичної школи, яка є першим мистецьким закладом у місті.
Не обійшлось і без сюрпризів. Впродовж виступів наших викладачів художник Микола Дмітрух створював дружні шаржі для артистів, які потім їм подарував.
Атмосфера заходу була надзвичайно приємною, творчою і незабутньою.
В якому закладі відбудеться наступне Арт проникнення? Про це ми згодом дізнаємось.
Загалом «Арт дифузія» сприятиме популяризації цікавих творчих проектів поширенню мистецтва для громадськості нашого Файного міста.