ШКОЛА ЗВІТУЄ

        Ось він уже і настав – 2019 рік…  Впевненим кроком іде вперед зі своїми подіями, новинами, успіхами, досягеннями, які очікують нас на його шляху.

Стало доброю традицією у пору Новоріччя підводити підсумки, ділитись спогадами про успіхи, дякувати друзям, однодумцям, колегам і всім добрим людям, які були поруч у 2018 році, що вже став історією.

16 січня 2019 року на засідання педагогічної ради колектив школи підсумував проведену роботу, і ми радіємо з того, що нам вдалось зробити у першому півріччі. Наші успіхи і досягнення-це вдалий старт до святкування 90-річчя школи, яким ознаменується 2019 рік.

Насамперед, хочемо подякувати міській раді та міському голові; а також міському управлінню культури, в особі його керманича, заслуженого діяча мистецтв України Олександра Смика, за те, що у такий не легкий час вони знаходять можливість допомагати нашій школі фінансово. За виділені кошти було розроблено та виконано капітальний ремонт підвального приміщення, поточні ремонти у коридорах та концертних залах; встановлено бруківку у подвір’ї школи; зроблено гідроізоляцію фундаменту. Також ми отримали можливість придбати музичні інструменти, що вкрай важливо і потрібно для навчання у музичній школі. Це гітара зі звукознімачем, саксофон, акордеон, два фортепіано, металофон, бандура. Лише в такій тісній співпраці із такою підтримкою керівництва міста, ми можемо гідно працювати і прославляти наше рідне Файне місто своєю професійною діяльністю.

Звітуючи про роботу, зроблену у І півріччі на педраді, завідувачі відділів дякували всім викладачам, які плідно попрацювали і показали чудові результати:

  • Було проведено 3 відкриті уроки, прочитано 6 методичних лекцій, звітний концерт класу викладача Г. В. Макарової.
  • 15 концертів провела наша школа у стінах свого закладу та для громадськості міста.
  • В обласних конкурсах маємо 35 переможців: одне – Гран-прі, шість-І місць, сім- ІІ місць, одинадцять-ІІІ місць.
  • У Всеукраїнських конкурсах фестивалях:

«Файна Україна»-одне Гран-прі (фортепіанний ансамбль викладачів школи-О.М. Ясінська, Г.М. Москалик), два-ІІ місця, три-ІІІ місця.

«Соловейко»-ІІІ місце Надія Сачко (викл. Ірина Черноус).

  • Маємо досягнення і в Міжнародних конкурсах:

Румунія, м. Ясси – хор «Барви» (кер. І. Черноус) – ІІ премія

ІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв UKR WEST ART FEST (м. Трускавець- Гран-прі Тая Крохіна ( викл. Н. Я. Крохіна)

 

У цьому навчальному році у стінах нашого закладу, з ініціативи заступника директора з навчально-методичної роботи Н. М. Семчишин, почала функціонувати «Школа молодого викладача». Розроблено і затверджено план її роботи на всіх відділах. У І півріччі було проведено 5 методичних лекцій, 4 тематичні практичні заняття старшими викладачами та викладачами –методистами.

Весь колектив школи сумлінно та творчо працював у І півріччі цього навчального року. А далі ми працюватимемо ще активніше та наполегливіше, щоб своїми здобутками у конкурсах, цікавими концертами достойно підійти до святкування визначної дати – 90-річчя з часу заснування Тернопільської музичної школи №1 ім. В. Барвінського, яке відбудеться у травні місяці цього року.