ФОРТЕПІАННИЙ РЕЧИТАЛЬ ХРИСТИНИ МИХАЙЛИЧЕНКО

ФОРТЕПІАННИЙ РЕЧИТАЛЬ ХРИСТИНИ МИХАЙЛИЧЕНКО
26 жовтня Львівський органний зал зустрічав Христину Михайличенко – “кримського Моцарта”, як дівчинку ще називають за її талант та віртуозно-яскраве виконавство….
Ця подія не могла пройти повз увагу викладачів фортепіанного відділу нашої школи.
… Дівчинка народилась у Симферополі. Почала грати на піаніно у 5 років, у сім мала перший сольний концерт, за рік виступила з оркестром. Після анексії Криму Росією родина Михайличенків була змушена залишити півострів, тож наразі Христина навчається у Київській спеціалізованій музичній школі ім. М.Лисенка. З весни відвідує майстер-класи проф. Олексія Гринюка (Великобританія). Здобутки юної піаністки (12 років) вражають: десятки перших премій національних та міжнародних конкурсів (Нідерланди, Бельгія, Україна…), три гран-прі, концерти в провідних залах Парижа, Брюсселя, Брюґґе, Вашингтона, Стамбула, Антверпена, Відня, Гааги, в національних філармоніях України.
Виступала на міжнародних фестивалях “ArtDialog” (Швейцарія) і “LvivMozArt” (Львів Україна)
Тричі входила у топ-10 найяскравіших підлітків року за версією WoMo (2015-2017р.р)…
Виступ юної піаністки вразив своєю професійністю… Бездоганне поєднання технічної віртуозності, відчуття стилю, емоційної образності, володіння інструментом справили незабутнє враження на тих, хто відвідав концерт… Це було неймовірно фантастично… Бравіссімо!!!