Музична школа #1 ім. В.Барвінського розпочала свою роботу зі “Свята першого дзвоника”

ЛАСКАВО ПРОСИМО
Музична школа # 1 ім. В.Барвінського розпочала свою роботу зі «Свята першого дзвоника», яке відбулось у залі Українського Дому «Перемога»
Уже стало традицією – запрошувати свої нових учнів, першокласників в подорож у Світ прекрасного, через пісню, через музику. Адже перший дзвоник у музичній школі звуть незабутніми мелодимиями пісень, грою на музичних інструментах.
Музична школа двері відчиняє,
А звідти лине музика добра,
Дитяча пісня весело лунає.
Навчатись поспішає дітвора …
Лунає пісня про веселе свято,
Про дощик, що від хмарки утікав.
Усі готові? Слід розпочинати.
Наш перший дзвоник піснею вже став.

Розпочалось свято українською народною піснею “Дударик” у виконанні хору “Барви” (кер. І Черноус). Далі звучала чарівна мелодия в виконанні Софійки Зейдліц (викл. В Ласійчук, конц. О.Геттер). У супроводі бандури проникливо співала Іринка Шевченко (викл. Н.Семчишин). Віртуоз Влад Супрунюк запросив всіх до Іспанії, виконующи на скрипочці «Іспанський танець» Мирослава Скорика (викл. Л.Даниленко, конц. О.Ясінська). Надзвичайно приємний тембр голосу Петра Волошина “взяв усіх в полон любові” твором Г. Генделя (викл. В.Дарчук, конц. О.Жукова). Роман Шпак на саксофоні занурив у лірику італійських мотивів (викл. С.Радецький), а яскраве фортепіанне тріо викладачів (О.Ясінська, Г.Москалик, А.Німащук) нікого не залишило байдужими, ноги самі простились до танцю …
Було привітальне слово директора школи – Яворської Ніни Іванівни. Вона розповіла в якій прекрасні школі, з цікавою історією пощастило вчитись теперішнім першокласникам, представила своїх заступники и керівників відділів.
І на завершение концертной ансамбль скрипалів «Нота» виконав українську народну пісню «По садочку ходжу» в надзвичайно цікавій обробці Т.Тетері (кер. Є.Коріньовська, конц. О.Жукова), хор “Барви” підсилив святковий настрій виконанням “Святкового рок-н-ролу “та” Неймовірного співу “Карла Дженкінса (кер. І.Черноус, конц. Л.Крива)
Усі номерие, выступление на концертной сцене, Олени Плахцінської, та її маленьких помічникі Яночки Шершін і Яреми Парносова.
Свято вдалось. В добрый путь сьогоднішні першокласники, майбутні переможці конкурс, музиканти і просто гарні виховані особистості, майбутнє нації. Музична школа говорить вам: “ЛАСКАВО ПРОСИМО” …