ФОРТЕПІАННИЙ ВІДДІЛ

Завершився непростий навчальний рік, який був сповнений тривогами, переживаннями. Попри все, наші учні та викладачі працювали на повну силу. Вони допомагали військовим, підтримували дорослих та дітей, які приїхали з міст Сходу, Півночі, Центу України. Післясмак цієї роботи виливається приємними спогадами.
Так, викладачка фортепіанного відділу – Марта Сікало вирішила дати ряд концертів зі своїм випускником Яремою Парносовим.
Спершу, 3 червня, – це був онлайн формат на платформі zoom, для однокласників Яреми, їх батьків, вчителів, адже довгий час не було зустрічей офлайн у школі. На лекції-концерті “Від класики до джазу” викладачем та учнем виконувались твори зарубіжних та українських композиторів.
13 червня о 13.00 цей захід був проведений у концертному залі школи у рамках школи молодого викладача.
16 червня Марта Юріївна разом з Яремою завітали в дитячу обласну бібліотеку. “Справжню естетичну насолоду принесла юним відвідувачам бібліотеки арт-терапія музикою, – написали на своїй сторінці працівники бібліотеки. – Ми релаксували під музичні твори відомих українських та зарубіжних композитрів у виконанні Марти Сікало та Яреми Парносова – викладачки та випускника ТМШ #1 ім. В. Барвінського.”
Бажаємо всім нашим учням та викладачам гарно відпочити, набратись сил, щоб будувати сильну, квітучу, культурну і вільну Україну… своєю працею творити ПЕРЕМОГУ 💙💛
На зображенні може бути: 1 особа, квітка та у приміщенні
На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні
На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенні
На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенні
На зображенні може бути: 12 людей, дитина, люди сидять та у приміщенні
На зображенні може бути: 8 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні