КОНЦЕРТ ФОРТЕПІАННОЇ МУЗИКИ

Марія Бондаренко – концертуюча піаністка, доцент кафедри спеціального фортепіано Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського, кандидат мистецтвознавства. Народилась у Харкові. З відзнакою закінчила Харківський державний університет мистецтв імені І.П. Котляревського (клас народної артистки України, професора Т.Б. Вєркіної), після чого навчалася в аспірантурі там же (науковий керівник – професор Іванова І.Л.). Лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Більшість її студентів, після закінчення вузу викладають в мистецьких закладах України та за кордоном.
Сьогодні Марія Василівна завітала з концертом в ТМШ #1 ім. В. Барвінського.
Фантазія В.Моцарта, присвячена нашим героям, в її виконанні звучала особливо проникливо і чуттєво. Експресія Л.Бетховена, драматургія Й.Брамса і широка гама почуттів Н.Нижанківського подарували справжню естетичну насолоду всім присутнім. Аплодисменти довго не вщухали, не хотілось відпускати нашу гостю.
Дякуємо Кравчук Наталії Романівні, що допомогла організувати цю зустріч…
І хоч обставини, які привели Марію Бондаренко до нас – сумні й не веселі, адже, рятуючись від війни, вона вибрала Тернопіль. Все ж ми вдячні долі, що сьогодні мали нагоду побувати на такому концерті!!!
Все буде Україна! 💙💛
Переможемо! Відбудуємо…Будемо їздити в Харківську філармонію на концерти Марії Бондаренко.
На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять, квітка та у приміщенні
На зображенні може бути: 12 людей, люди стоять, квітка та у приміщенні