ВІДДІЛ НАРОДНИХ ІНСТРУМЕНТІВ

“ДИВОГРАЙ”
Ансамбль народної музики нашої школи заснований в 1991р. Іриною Георгіївною Чижишин. Керівник колективу – викладач школи Григорій Михайлович Брухаль.
– Спочатку ми дали йому назву «Тру-ля-ля», – говорить Григорій Михайлович, – і вже на першому обласному конкурсі «Консонанс», ансамбль отримав «Гран-прі».
Так, впродовж 30 років на цьому конкурсі колектив виборює призові місця.
З року в рік колектив зростає творчо. В 2011 році ансамблю присвоєно звання «Зразковий». Саме в цей час ансамбль народної музики став називатись «Дивограй».
Діти із задоволенням поспішають на репетиції, люблять приймати участь у всіх масових заходах, концертах школи, міста, області.
Понад 200 виступів за 30 років існування нарахував Григорій Брухаль. 180 учнів займались в колективі. На даний час багато з них вже створили свої творчі проєкти, грають в ансамблях та оркестрах Києва, Львова, працюють викладачами музичних шкіл, училищ в Україні та за кордоном.
20 травня у Концертній залі нашої школи відбувся творчий звіт колективу з нагоди 30-ти річного ювілею, на якому ансамбль продемонстрував прекрасне згуртоване звучання народних музичних інструментів. Керівник колективу Григорій Михайлович Брухаль підібрав різноманітну програму, власні обробки творів. Ведуча концертної програми – Наталія Кіндрат, разом з ансамблем народної музики “Дивограй” занурили слухачів у самобутній, дивовижний та неповторний світ народної музики.
На зображенні може бути: 14 людейНа зображенні може бути: 6 людей