СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА

Піснею пролунав, музикою зазвучав “Перший дзвоник” у Тернопільській музичній школі #1 ім. В.Барвінського.
Свято для учнів, які вперше переступлять поріг нашої музичної школи, щоб доторкнутись до прекрасного, навчитись творити красу музичними звуками, відбулось у новоствореному трансферному містечку (за адресою вул. Качали, 1).
“Україна – це ми!”, – такі слова пісні з репертуару гурту Mad Heads, наче символ єднання українців, код нації, пронизали вуличну метушню. Це наша юна артистка, учениця 3-го класу, неодноразова переможиця всеукраїнських та міжнародних конкурсів, Кущ Єва (клас викл. Н.Крохіної), відкривала невеличкий концерт з нагоди початку навчального року.
Потім слово для привітання мала директорка закладу, Н.І. Яворська. Вона розповіла про досягнення школи, про величезну кількість наших юних талантів – переможців різноманітних конкурсів, про умови навчання в реаліях сьогодення; представила актив школи – завучів і заввідділами…привітала з Святом.
Олег Івахів – лауреат багатьох міжнародних конкурсів (клас викл. С. Радецького), вразив присутніх, і просто перехожих, талановитою, запальною грою на саксофоні…
А дві сестрички-бандуристки, Наталочка та Настуся Заліскові (клас викл. Н. Новіцької), які теж мають перемоги на міжнародних конкурсах, артистично заспівали дуетом пісню “Україночка” у супроводі бандур.
Звучали “Гуцульські наспіви” на цимбалах. Викладач народного відділу Г.Брухаль дивував всіх віртуозною грою.
І на завершення концерту співала неодноразова переможиця міжнародних конкурсів, учениця 6-го класу – Ілона Жаловська (клас викладача Н.Крохіної). У її виконанні пісня “Роса любові” наповнила душі глядачів теплом, добром та радістю.
Ведуча свята, Олена Плахцінська, побажала всім присутнім злагоди і добробуту, міцного здоров’я і гармонії, миру і процвітання всім родинам і нашій рідній Україні.
Двері Тернопільської музичної школи #1 ім. В.Барвінського завжди відчинені для пізнання прекрасного. А колектив говорить: “Ласкаво просимо!!!”

О. Плахцінська
Фото Н.Плахцінської

 

На изображении может находиться: 19 человек, люди стоят, свадьба, ребенок, дерево и на улице

На изображении может находиться: 1 человек, ребенок и на улице

На изображении может находиться: 5 человек, на улице

На изображении может находиться: 3 человека, люди стоят и на улице

На изображении может находиться: 1 человек, на улице

На изображении может находиться: 1 человек, сидит и на улице

На изображении может находиться: 5 человек, люди сидят и ребенок

На изображении может находиться: 3 человека, ребенок и на улице

На изображении может находиться: 2 человека

На изображении может находиться: 1 человек, на улице

На изображении может находиться: 8 человек, люди стоят, обувь, свадьба, дерево, ребенок и на улицеНа изображении может находиться: 6 человек, люди стоят, свадьба и на улице

На изображении может находиться: 8 человек, люди стоят, свадьба и на улице

На изображении может находиться: 1 человек, стоит и на улице

 

На изображении может находиться: 1 человек, стоит